Uppdatering!!

Jaha då kommer edt en uppdatering på lite saker som jag har gjort. Jag vet att det va längesen jag skrev men har inte riktigt haft tid. det har varit ganska mycket på sistone. Men jag skall se om jag kan sammanfatta det.

SEMESTER I SVERIGE!!

Jag har ju varit på semester i Sverige!! Det låter helt sjukt jag vet men det e ju så när man e i värmen hela tiden kan det vara skönt att få komma hem till lite kyla o regn ibland hehe. Nä det va inte så värst farligt ganska najs faktiskt. Jag hann me att vara på landet och ute o åka båt. Sen firade vi både mammas och victors födelsedag. Jag hade planerat väl :) Mattias va med i två veckor oxå. Han släpades med runt på allt som jag skulle göra men han klagade inte för det. Sen va jag i Göteborg o hann med o vara på stan, liseberg o fika en massa...... så det va en riktigt lyckad semester om jag får säga det själv. Tack till alla som gjorde den perfekt o till alla som jag inte hann o träffa så tar vi det nästa gång jag kommer på semester eller så kan ni komma till mig!!








JORDSKALV!!

Sen kom jag tillbaka på söndagen och på natten mellan måndag och tisdag hade vi jordskalv här på Rhodos. 6,4 på richterskalan. Det va ett kraftigt jordskalv som gjorde att man vaknade ganska ordentligt av att det skakade i hela huset. Så då va det bara o jobba. Vi hade väldigt mycket att göra då med att inspektera massa rum som det hade blivit sprickor i. Detta är helt naturligt för det är menningen att det skall bli sprickor i fogar. Det förhindrar att husen rasar men det vet man ju inte så det var några intensiva dagar. Sen i samma vecka fick vi en ordentlig skogsbrand men den skadade inte några hus eller människor men den va stor o det va mycket rök. Det blev till slut så att man evekuerade gäster som bodde i närheten. Men vi hade bara tre familjer som bodde där så det va inte så dramatiskt. Men exakt en vecka efter det första jordskalvet så måste det varit ett andra efterskalv eftersom då rammlade innertaket ner i mitt rum. Roligt värre att vakna till det men edt tog tre dagar sen hade dom städat o lagat det. Dock har jag fortfarande damm kvar för det sitter i allt så jag fick lov att tvätta alla mina kläder. Inte roligt alls.





Sen har det inte hänt några jätte spännande skaer. Det har varit en del utgång och sen så har Veronika, Anders och Morten från thailand varit här på besök. Det va riktigt roligt att umgås med lite nytt folk. Ander ovh Morten var här i en vecka och bodde på samma hotell som vi bor på så man va där nere o satt o drack kaffe på deras balkong.

Men annars e det jobb som vanligt. Fast det e många som åker hem. Lisa åkte efter att jag varit tillbaka i en vecka och nu på söndag så åker både Kristine och Camilla. Detta innebär att det bara är jag kvar på Guide Online. Skall bli intressant o se hur dom löser detta men på nåt sätt går det nog. Jag kan ju inte riktigt jobba 12 om dagen 7 dagar i veckan hehe.

Nej nu hoppas jag bara på att någon eller några kommer ner hit och besöker mig snart hade varit riktigt roligt att få besök. Jag lovar jag skall försöka skriva oftare men det e inte alltid man har tid ju, jag måste ju hina kolla på mina filmer och ta några drinkar på SAND ibland oxå..



Kramar Till nästa gång.

RSS 2.0