Thailand!!!

Jaha da var jag framme. har varit i nagra dagar nu och hunnit landa. Har e det sjukt varmt, ca 28 grader pa kvallen och runt en 30-35 grader pa dagarna sa jag svettas som en gris. Det va en laaang resa ner men den gick bara bra, fast det va sjukt sma saten pa planet. men nar jag val va framme fick jag del en smarre chock av varmen och sen av all trafik. Dom kor som darar har sa man korsar vagen med egen risk..... Jag bor pa ett hotell och har ett stort eget rum som e helt ok och det finns engenlska tv kanaler pa tv dar det gar massa filmer pa kvallarna;)

Jag har varit pa massa utflykter och ridit elefant i djungeln och da satt jag framme pa huvudet sjukt laskigt men riktigt roligt.

Sorry att jag inte skrivit tidigare men har inte hunnit eller orkat for den trevliga jetlag som jag har. men det borjar ga over sa det blir nog bra. hinner inte skriva mer nu for jag har ingen mer tid kvar men jag lovar att jag skall uppdatera er snart igen och da mer detaljerat jag lovar. aterkommer aven med adress o sa via mail.

Puss pa er alla och hoppas ni har det bra hemma i kylan. sjalv skall jag ut o kaka mat nu pa en tappas restaurang.  Kramar o pussar igen

Snart på väg.

Japp då va det inte lång tid kvar tills jag skall sätta mig i bilen och åka ut till landvetter. det skall bli hur kul som helst men det e skrämmande samtidigt. Mest för att jag inte vet hur länge jag blir borta men en dag som denna gör det absolut inget att åka till thailand. Där skall det vara ca 30 grader eller mer najs.

Sen så va det ju det här med packningen den har ju varit sjukt svår. Eftersom jag vet att det finns massa saker o köpa nere i thailand och därför inte behöver ha med mig så mkt men på nåt sätt har jag lyckats med att få ner 28.5 kg i min väska. Ha det e ett skämt asså det e så sinnes mkt men men vad skall jag göra orkar inte packa om den en tredje gång.

Nu Skall jag bara ta det lugnt i typ 2 timmar innan vi behöver åka ut till flygplatsen.

Vill bara säga till mina vänner och min familj att jag kommer sakna er o ni måste höra av er via mail och komentarer både här och på resdagboken. (heter hyperelin där.) sen får jag ju se vilka jag stöter på nere i thailand o ni som in te kommer dit får komma till nästa destination.

Puss o kram på er alla.

Stress stress!!

Den 24 januari kl 01:50 lyfter planet från landvetter HJÄÄÄLP!!

Ja, det är det  som går runt i huvudet på mig hela tiden känns det som. Jag åker på natten mellan onsdag-torsdag och jag har bara börjat packa. Det e ju hur mkt som helst som skall fixas känns det som men nu har jag äntligen börjat få lite struktur på hur jag skall hinna med allt. Men det e nu jag börjar förstå hur mkt saker jag har hemma som e totalt oanvändbara:) men nu skall jag ge mig på nästa pass med organisering av min packning.

På återseend

Kramar Elin

Välkommen till min nya blogg!

Här kommer jag att uppdatera er alla om vad som händer när jag är ute o jobbar i den vida världen.

RSS 2.0