Vad har jag gjort den sista veckan??

Hej hej. Ja va dhar jag gjort den sista veckan nu då. Skall se om jag kan samanfatta det lite gran.

Som vanligt är det mycket jobb. men inte överdrivet mycket dock men det e ju det vanliga med välkomstmöte på måndag morgon och detta har jag på hotellet där jag e ansvarig. Det e ganska roligt men det e lite svårt att försöka få det til nåt roligt när man är i en konferance lokal i källaren som är utan fönster och bruna stolar. Det blir mest som en föräläsning men vi skall jobba på det så det blir bättre har hittat ett annat sälle som i skall ha det måste bara få igenom det först. Sen så e jag på service på detta hotellet och det är ett all inclusive så det blir allt att man äter frukost där på morgonen och sen äter jag middag där på kvällen om det finns tid. Kan ju säga att det oftast finns det för gratis mat tackar man ju inte nej till. E man reseledare så är man.

 Men det har varit en rolig vecka oxå. Jag har varit o studerat våran utflykt till Marmaris i turkiet, det va riktigt mysigt. man ta båten på en timma drygt över och sen går ban bara runt på bazaren och shoppar massa bra saker... Enda nackdelen är ju att det blir ganska dyrt för att det så mycket fina saker som man vill ha men jag lyckades hålla min budget. Dock så räcker det att vara där över en dag. Gillar inte riktigt maten eller folket dom är sjukt jobbiga en del men annars e det en fin utflyckt. Det e ganska fint där men det e verkligen mycket finare på Rhodos. Detta fick jag verkligen veta i fredags för då var jag, Sanna, Minna och Teemo på en utflykt till Chalki. En liten ö utanför rhodos. Det va en av det vackraste platserna jag sett i mitt liv. Riktigt liten mysig hamn by men jätte fina hus. Och vattnet va helt turkost. Helt sagolikt. Dock fanns det inte så mycket annat att göra än att äta och gå runt i staden. Men vi tog oss bort till stranden som e helt sagolik, där blev det lite solandes och årets första bad på Rhodos. Skiiiiit kallt dock men svalkande i alla fall. Det va verkligen en helt fantastisk ö. Kan rekomendera att se den.

Sen så hade jag ledig dag o då hade vi bestämt oss för att åka till en strand nånstans o sola o bada. Vi hamnade på en as cool oas vid Kalithea. Det va massor av små klippor i vattnet och på dessa stod det solstolar överallt. Vi la oss en bit ut och bara njöt. Det va verkligen underbart. Sådanna där tillfällen njuter man verklogen av att vara här. Det blev badande där med men det va riktigt kallt och sen va det faktiskt lite lysekils känsla  på det hela eftersom man va tvungen att bada från klipporna men det va mysigt. Sen blev det en greksallad på den grekiska tavernan på stranden innan vi återigen solade lite till.

Sen så har vi flygplats på söndagar så då va det bara o köra igång igen men det e en ganska enkel vecka jag har framför mig. Vi har nämligen kick off på tisdag till onsdag och jag har ingen anning vad vi skall göra det säger dom inte. Men det blir alltid trevligt.

Nej nu skall jag hem och sova/städa innan jag börjar igen. Ha det bäst och jag kommer ju snart hem så det blir najs.


Kramar


Lathet sorry!

Jag lovar att jag skall skriva mer vad jag gjort men tiden räcker inte till. Jag har inte riktigt hunnit skriva nåt mer på ett tag men jag skall försöka hinna med det i veckan och då skall ni få en sammanfattning på vad som hänt.

Ha det så bra så länge nu skall jag iväg till flygplatsen och lämna och ta emot nya gäster.

Kram Kram

17 Maj, norges nationaldag!!

Idag har vi firat norges nationaldag här på rhodos med ett tåg som gick genom centrala Rhodos stad. det va riktigt najs. Vi från fritte va såklart först och hade störst flagga. Det va ganska många som hängde med på vårat tåg från Thown hall till Norske baren. En riktig trevlig dag faxtiskt.

Sen har det ju varit strejk här i grekland med några lastbilschaförer eller nåt, skit samma det kommer inga varor till dom stora butikerna. Sen hjälper inte saken till att grekerna rustar upp som om det vore krig. Alltså kontentan av detta är att det finns ingen mat på tex Lidl som är det billigaste utan vill man ha något får man handla i dom små affärerna men detta e ju skit dyrt så då e det nästan billigare att äta ute.

Imorgon så skall vi ut till flygplatsen hela dagen jag har dock tur att bara ha det på kvällen så det e skönt. Men jag e ju ansvarig till sista flyget kommit så det blir ganska sent man kommer hem  och upp hyfsat tidigt på måndag. Men men det e inte hela världen man överlever ändå.

Vädret börjar bli lite bättre här nere nu så det e lite varmare faktiskt så jag skall nog lyckas med att vara ganska brun tills jag kommer hem haha.

Nä nu skall jag fortsätta jobba för att snart få gå hem och käka mat o kolla på film.

Kramkramkram

Ledig dag

har varit ledig idag och den har jag spenderat med att vara bakis. Hehe roligt värre men det haqr inte varit fint väder idag ändå så det har varit lugnt. Jag har lagt upp massa nya bilder på face så det e bara att gå in o kika. Det kommer en uppdatering imorgon nu skall jag ta och gå o äta e så hungrig att jag dör, tror nog att det blir en Gyros tallrik med masssa fett och salt mums det e det man behöver idag
  Kramar från ett mulet Rhodos

En helt vanlig dag.

Jaha jag vill börja med o tacka för inläggen det e roligt och läsa ska jag säga. Sen angående bilder det kommer att komma upp på facebook ikväll jag skall försöka fixa det. Har komit fram till att denna sida inte e så himla bra med bilder det tar så mkt plats så det e bättre med face. Men håll er till tåls det kommer att vara enklare här än i thailand eftersom här finns det internett cafeer som har gratis uppkopling. Så det e najs.

Bara så att alla vet så kommer jag till sverige och Göteborg på semester den 29 juni och stannar tills den 13 juli. så då blir det Party och en massa fika. Skall bli riktigt najs att komma till götet igen. För er som jobbar på HK i sommar räkna med ett besök av mig och om ni har åkbiljetter över tar jag gärna några. Känns as konstigt att inte vara på Hk i sommar kommer sakna servettvikning och att åka balder (ööööhhhh not, kanske bara balder, hehe) Nej jag har fullt upp här på Rhodos med att instalera mig i mitt nya hem och sen har jag ett eget område som jag är ansvarig för o där e det massor att fixa. Men det e hur kul som helst här gillar jobbet mer o mer för varje dag. Enda nackdelen är ju att det är piss dyrt i grekland speciellt för oss reseledare och speciellt för oss som kommer från thailand så det e lite svårt. Jag får nog helt enkelt sluta röka för det e för dyrt, men men det löser sig alltid.

Jag skulle tro att jag är här till slutet av september i alla fall beror lite på vilken destination jag väljer till nästa säsong men för alla er som vill komma o hälsa på hör av er tidigare så skall jag kolla vad det finns. Men det hade verkligen varit riktigt roligt med besök!!!! Ni alla får ta och se till så att vi kan ses när jag e hemma på besök i sverige det va ju ett tag sen jag såg alla. Det e ju bara Malin jag sprang på i Thailand och även Linus, men alla andra saknar jag massor. Hoppas ni har en bra vår och att sommaren blir bra så syns vi när jag kommer hem men skriv gärna mer och glöm inte kolla Facebook!!!!!

Massa kramar Elin

Sol sol och åter sol.

Idag har det varit sol och jätte fint väder. Så jag har faktiskt på min siesta legat på vårat grekiska tak o solat. Det har varit riktigt najs men som jag alltid gör så solar jag ju bara ena sdan så nu e jag riktigt svart på ryggen men kritvit typ på framsidan. Smart elin!!!! men men det gämnar ut sig imon när jag skall vara ledig o då hade jag tänkt att sola ordentligt.

Men nu sitter jag på ett internet cafe och dricker en latte och skall snart bege mig hem igen för att åka iväg på min utflykt som jag skall hålla. Den blir lite konstig eftersom det är en blandad buss. Det e både svenskar finnar o holländare på bussen så den blir trespråkig. Hehe men det blir nog najs.


Ha det bäst alla så hörs vi.

Kramar

RSS 2.0