Kallt.

man tycker ju att när man e på Rhodos och i grekland så skall det vara varmt men neeej det e det inte kan jag tala om för er. Jag tycker att här e det svin kallt, och jag har långbyxor på mig hela tiden även när jag jobbar. Senså skall det ju vara sol men det e det inte heller för häromdagen när vi stod på flygplatsen io jobbade så öste regnet ner och hade lite uppehål på kvällen. Men sen under hela natten regnade det igen och på morgonen va det nog nån som gjort gudarna arga. Det åskade och blixtrade som bara detn. Trodde nästan att fönstrerna skulle spricka av att det lät så mycket men det gjorde det ju inte.

Annars händer det inte så mycket här. Det e massa nya saker jag skall lära mig men det blir bara bra sen efter ett tag o även när man börjar kunna allt. Det e ju en hel ö jag måste lära mig o det e ganska mycket saker som finns här. Men på kvällarna har vi bekantat oss med en del restauranger och en del nattklubbar. Det finns ju en bargata här där allt e samlat men jag e faktiskt ofta för trött för att gå dit o sen e det ju så förbannat kallt att man inte orkar.

Det e konstigt man e trött i värmen men man e minst lika trött i kylan oxå. Vad skall man göra det finns inget bra säött att vara på.
 Ha det bra och på återseende. Kramar Elin

Rhodos!!!!!!!

Jaha då va man på rhodos. Känns as skumt att för två veckorsen va man i thailand sen har jag varit hemma hos Mattias i Borlänge i 3 dagar sen va det bara att ta sitt pick o pack (kan ju säga att jag hade 55 kilo från thailand men jag lämnade typ 15kg i Sthlm) och åka ut till flygplatsen 04.30 för att vid 06.00 flyga till athen och därifrån till rhodos. landade här och blev hämtad och körd till min nya lya och sen bar det av till kontoret. redan på söndagen va det dax att ha uniform eftersom det va för lite folk som kunde hjälpa till med transfern. Men sen så har jag bara haft stud denna veckan. Har varit svin kul att åka runt på alla utflykter. Jag fick åka med en ny kolega som heter erik och edt va vi o alla pensionärer på ön men men man hade roligt ändå. Det är nyttigt att lära sig allt om ön fast jag kan ju inte påstå att jag kan något ändå haha.

En annan rolig prövning har ju varit att köra bil här. Jag har ju vant mig vid vänster trafik i Thailand och nu så skall man helt plötsligt köra på höger med manuell låda och inte automat haha men det gick bara bra fick bara några kärring stop.


Idag va det första jobbar dagen och det hände inte mycket alls men det va skönt att börja jobba igen i ala fall och imon e det flygplats hela dagen och det skall bli roligt. Under högsommaren kommer vi ha 12 flyg som ankommer och alla kommer på söndagar så det blir en hektisk period men roligt ändå. det e mycket nytt man skall lära sig men när jag väl kommer in i det blir det as bra. Trivs redan bra här i grekland. Men jag måste ju säag att det kändes konstigt att vara hemma i sverige och inte vara i göteborg. Men vad gör man inte. Just nu va det viktigare att åka till mattias och jag lovar att nästa gång jag kommer på semester till sverige så kommer jag till götet ingen tvekan om saken. Får helt enkelt dra me mig mannen dit så att ni alla får träffa honom oxå. Ni måste kolla upp och maila eler messa mig om ni vil komma hit på besök så att jag vet lite om när folk kommer o så så att jag kan planera.

Men jag lovar att jag skall vara bättre på att skriva för till veckan får vi internet på hotelet o då kan jag lättare skriva o lägga upp bilder o så. Men Tack för alla komentarer det e riktigt roligt att läsa.

Massa kramar på er alla och så syns vi när vinden bär mig till er.


Puss o kram på er igen!!

Sista dagen i HKT

Hej alle sammans där hemma. Det är nu min sista dag här i thailand för imorgon åker jag hem en snabbvisit till sthlm för att sen åka till Rhodos och vara där hela sommaren. Det skall bli hur najs som helst. min sista helg här i thailand spenderades med ¨songkran¨som är det thailändska nyåret. Det är en renings festival som dom kallar det.Man kastar vatten på allt och alla så om man skall ut på gatorna får man passa sig för du blir blöt det e en sak som e garanterad. Men det e hur kul som helst. Vi har köppt oss en stor vattenpistol så vi kan försvara oss mot dom andra. Thailändarna dom stannar alla mopedister på gatorna och häller stora hinkar me vatten över varandra och sen smetar dom baby powder blandat me vatten på alla oxå. Tänk om vi hade haft nåt sånt i sverige alla hade blivit piss sura men här får man allt ta det. Till o med poliserna har en vatten pistol på sig hehe.

Det känns ganska okej att åka här ifrån har dock inte sett det som jag vill men det får vi ta en annan gång. Börjar tröttna smått på värmen det e sinnes sjukt varmt nu o när man jobbar har man ju inte tid till o ta sig till stranden för det orkar man inte heller utan man vill bara vara inne me AC så e allt lugnt.

Planen va ju att jag skulle flyga imorgon den 14/4 till ARN kl 19.25 men som det ser ut nu så e planet försenat med typ 6 timmar så det blir nog lite senare. Vill inte detta vill ju bara åka när jag ska och inte sitta här o vänta massa extra timmar. detta innebär ju att jag landar senare oxå och då får jag mindre tid hemma i sverige men det får bli som det blir inget jag kan göra något åt.

Jag skall försöka o ringa er alla där hemma närjag e i sverige men om jag glömmer nån så ta och ring mig på mitt svenska nummer den 16 april då skall jag vara hemma o kunna svara.

Puss o kram på er alla hoppas det e lite vår i sverige tills jag kommer annars fryser ju jag massor. det e lite temperatur skillnad tror jag.

Over and out / ELIN

hej hej alla där hemma.

tankte bara jag skulle beratta att det ar ca 35 grader I SKUGGAN har, har nog alldrig svettats sa mkt som jag gor har men men vad kan man klaga pa nar man e i paradiset. det e som sagt bara bra har har massa jobb o det e riktigt kul men nu sista veckan blir det mkt lugnare for det gar over pa sommar sasong nu sa da minskar allt betydligt. Jag har blivit expert pa o hjalpa alla som behover en lakare eller om dom rakat ut for en olycka. Fick veckans applad for att jag har varit ute och halsat pa en man som krachade med en moped. Det e alltid roligt att bli belonad nar man gor nogot bra.  Men sen e det ju  manga har som inte tanker pa att solen ar stark och att det finns massa mygg. Sen ar det den vanligt turist magen man far skicka till lakaren men jag ar ju nu som sagt expert pa detta haha.

Har handlat alldeles for mkt saker sa det blir allt att aka o kopa en vaska till innan jag aker har ifran den 14/4 skall bli kul att aka till rhodos over sommaren.

Tankte jag lagger in lite mer bilder oxa sa ni kan bli avundsjuka igen haha

image16
image17
image18image19image20

Har e nagra bilder men kolla pa den nast sista. ser ni vem det forestaller?? on ser ut som en seriefigur haha tog ett tag innan jag sjalv sag edt haha.

maste sluta nu skall jobba igen

massa kramar Elin


RSS 2.0