GAAAAAHHH!!!

ok jag läser min kära systers blogg hela tiden och där skriver hon att hon är riktigt dåligpå att blogga men jag lovar er att jag klår henne!!! Jag e sjukt dålig på att updatera denna kära blogg. Anledningen till detta är att jag sitter framför datorn hela dagen och svarar på massa mail och efter det orkar du inte skriva helt enkelt. Nu har jag i över en månads tid tänkt att jag skall skriva ett inlägg men nej jag helt enkelt bara inte orkat.

Sorry mina vänner. Men men nu skriver jag ju så det e bra. Dock så åker jag hem snart. Den 5 oktober åker jag här ifrån Rhodos och kommer hem till Göteborg. Dock bara för en kort vecka sen skall jag änu längre bort ju. Det bär av till Phuket thailand igen o det skall bli riktigt najs. Jag tris som bara den med detta livet det e helt underbart. Fast det är riktigt jobbigt nu när man inser att jatg måste lämmna alla mina underbara vänner som jag har fått här ju. Endel har redan åkt men dom som e kvar har jga ju nästan tllbringat ett halvår med och det känns tungt. Jag hoppas, eller vet att jag hatr fått några riktiga vänner för resten av livet och jag hoppas att jag kommer springa på dom på en annan destination senare.

Nu börjar det bli höst här på Rhodos så det e riktigt kallt på kvällarna. Ok detta är ju enligt mig men tänk på att jag är van vid att det skall vara varmt men nu måste man ha jeans och tjocktröja på sig på kvällarna och så får man ju se till att man har någon som värmer en när man ligger o sover. Det blir riktigt kallt annars. Men det blir många mysiga hemma kvällar med att kolla på Film o knö 5 pers i en liten 90 säng. Detta är guide livet det hehe.

Ok, för alla er som tröttnat på det ni gör där hemma har jag en inspirations video för er som kanske får er på andra tankar om att det jag gör inte är så dumt i alla fall!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=2u7vHfM6_7k&feature=related


RSS 2.0