Vad har jag gjort den sista veckan??

Hej hej. Ja va dhar jag gjort den sista veckan nu då. Skall se om jag kan samanfatta det lite gran.

Som vanligt är det mycket jobb. men inte överdrivet mycket dock men det e ju det vanliga med välkomstmöte på måndag morgon och detta har jag på hotellet där jag e ansvarig. Det e ganska roligt men det e lite svårt att försöka få det til nåt roligt när man är i en konferance lokal i källaren som är utan fönster och bruna stolar. Det blir mest som en föräläsning men vi skall jobba på det så det blir bättre har hittat ett annat sälle som i skall ha det måste bara få igenom det först. Sen så e jag på service på detta hotellet och det är ett all inclusive så det blir allt att man äter frukost där på morgonen och sen äter jag middag där på kvällen om det finns tid. Kan ju säga att det oftast finns det för gratis mat tackar man ju inte nej till. E man reseledare så är man.

 Men det har varit en rolig vecka oxå. Jag har varit o studerat våran utflykt till Marmaris i turkiet, det va riktigt mysigt. man ta båten på en timma drygt över och sen går ban bara runt på bazaren och shoppar massa bra saker... Enda nackdelen är ju att det blir ganska dyrt för att det så mycket fina saker som man vill ha men jag lyckades hålla min budget. Dock så räcker det att vara där över en dag. Gillar inte riktigt maten eller folket dom är sjukt jobbiga en del men annars e det en fin utflyckt. Det e ganska fint där men det e verkligen mycket finare på Rhodos. Detta fick jag verkligen veta i fredags för då var jag, Sanna, Minna och Teemo på en utflykt till Chalki. En liten ö utanför rhodos. Det va en av det vackraste platserna jag sett i mitt liv. Riktigt liten mysig hamn by men jätte fina hus. Och vattnet va helt turkost. Helt sagolikt. Dock fanns det inte så mycket annat att göra än att äta och gå runt i staden. Men vi tog oss bort till stranden som e helt sagolik, där blev det lite solandes och årets första bad på Rhodos. Skiiiiit kallt dock men svalkande i alla fall. Det va verkligen en helt fantastisk ö. Kan rekomendera att se den.

Sen så hade jag ledig dag o då hade vi bestämt oss för att åka till en strand nånstans o sola o bada. Vi hamnade på en as cool oas vid Kalithea. Det va massor av små klippor i vattnet och på dessa stod det solstolar överallt. Vi la oss en bit ut och bara njöt. Det va verkligen underbart. Sådanna där tillfällen njuter man verklogen av att vara här. Det blev badande där med men det va riktigt kallt och sen va det faktiskt lite lysekils känsla  på det hela eftersom man va tvungen att bada från klipporna men det va mysigt. Sen blev det en greksallad på den grekiska tavernan på stranden innan vi återigen solade lite till.

Sen så har vi flygplats på söndagar så då va det bara o köra igång igen men det e en ganska enkel vecka jag har framför mig. Vi har nämligen kick off på tisdag till onsdag och jag har ingen anning vad vi skall göra det säger dom inte. Men det blir alltid trevligt.

Nej nu skall jag hem och sova/städa innan jag börjar igen. Ha det bäst och jag kommer ju snart hem så det blir najs.


Kramar


Kommentarer
Postat av: jonna

Längtar efter dig men det vet du väl!!!

2008-05-26 @ 13:52:56
Postat av: Anna

Shit vad slappt! Eller det är ju jobb såklart, men det låter iaf fan så mycket roligare än att sitta i köket och skriva uppsats, vilket jag kommer behöva ägna mig åt hela dagen idag! :p

2008-05-27 @ 10:08:22
URL: http://rosablommigt.blogspot.com
Postat av: Mamma

Visst låter det härligt att bada från klipporna , vi behöver bara åka till Lysekil för att uppleva det...Kanske inte samma ,nä . Härligt ! Njut av livet .
Puss

2008-05-27 @ 20:51:39
Postat av: Joel

Tjena,



Du behöver inte publicera detta, men undrar lite om Rhodos.. har tänkt dra ner i början av Juli och bo just på Royal Apartments... Är det ett bra val av hotell?



Är det när centrum, strand, uteliv?



Sökte på nätet, men de finns banne mig inga bilder på hotellet.. kasst :(..



Standard är den duglig?



Läste om din båttur, låter underbart! Var går båtarna till Chalki i från?



Komunikation? Bussar etc, funkar det? Behöver man det eller är det gångavstånd till mycket?



som du märker är jag väldigt nyfiken, och ser väl dig som en form av proffs då jag förstår att du varit där =)..



Jätte snällt om du kan ägna någon minut åt att svara till min mail, [email protected]..



Tack på förhand.



Mvh Joel

2009-04-06 @ 14:26:49
URL: http://averheim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0