Vad man gör på en perfekt fri dag!!!

Idag har jag varit fri, det va riktigt behövligt. Det va en vecka sen så det va riktigt najs. Jag och sanna hade bestämt oss för att vi skulle ta en liten road trip på ön. Eftersom man egentligen bara ser vägen mellan våra lägenheter och kontoret tyckte vi att det kunde vara trevligt att at en liten stud tripp. Vi tog bilen längsmed östkusten ner till lindos, den vita stan. PÅ vagen gjorde vi både planerade och oplanerade avvikelser. Men sen när vi väl kommit till lindos så gick vi o käkade på en riktigt mysig liten taktarverna och åt en grekisksallad med tzatziki. Sen efeter det va det dags att gå till staranden. Där låg vi o fördrev några timmar me dsol bad och lite sovande. Sen tog vi den underbara promenaden upp för backen igen, inte lika roligt som nerför men men man måste ju ta sig upp igen....... tog en välbehövd isglass när vi äntligen va uppe men det va mycket flåsande o svetten rann typ. Sen bar det av i bilen igen. Vi körde till Tsambika beach kollade där lite men det va ju inget speciellt så drog igen. Sen bestämmde vi oss för att korsa ön och köra på västkusten tillbaka. detta tog ju ett tag eftersom det e berg i mitten så vi körde på riktiga kringelikrok vägar men det va riktigt vackert.

Det är faktiskt en väldigt fin ö detta o det va roligt att se vad som finns det gör ju det lite lättare att kunna rekomendera det till gästerna.

Men sen e det jobb igen. fast jag får lite sovmorgon så det skall bli najs o slippa gå upp så himla tidigt varje dag. Och det är inte lång tid till jag komme rhem till sverige nu och får äta så mycket lösgodis som jag vill.

Saknar er alla massor. Pussar o Kramar.........

Kommentarer
Postat av: Mamma

Det låter skönt . Någon sol o att ligga på stranden är det vi oxå längtar efter här hemma . Förstår att du nu längtar efter lösgodis för det finns inte sånt gott godis som vi har här utomlands. Ska se till att det finns hemma när du kommer . Längtar ! Puss

2008-06-22 @ 21:22:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0